Digibord

In het Levend Water Digibord zijn alle materialen beschikbaar die de bijbelvertelling ondersteunen. Door de grote illustraties op het digibord, komt het bijbelverhaal voor de kinderen nog meer tot leven. De leerkracht logt in en klikt eenvoudig door naar zijn groep en weeknummer. Daar vindt hij alle materialen van die week. Per les zijn diverse items beschikbaar, die naar wens allemaal of gedeeltelijk gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld de kenmerkende illustraties van Michel de Boer, stellingen, afbeeldingen of video's. Ook de handleiding en de verwerking kunnen online bekeken worden. De methode is dus eenvoudig en flexibel in het gebruik.

Per week is een werkblad beschikbaar, dat de leerkracht via het Levend Water Digibord kan printen. Het is echter ook mogelijk om werkboeken aan te schaffen, zodat de opdrachten gebundeld zijn. De opdrachten hebben een gevarieerd en activerend karakter. De leerlingen worden uitgedaagd om na te denken over wat het bijbelgedeelte voor hen persoonlijk betekent.

Wilt u Levend Water Digibord graag zelf uitproberen? Dat kan! De methode is vier weken kosteloos beschikbaar. Vraag het proefabonnement aan via het formulier.

Levend Water Digibord wordt aangeboden in abonnementsvorm per schooljaar. De abonnementsprijs is afhankelijk van de grootte van de school. Wilt u met Levend Water Digibord aan de slag? U kunt de methode bestellen via onze webshop.